Wormervelden

Wormerland - Wormer
Actueel aanbod

€ 192.005,- tot € 225.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 131m2
Kaveloppervlak
102 - 196m2
Inhoud
400 - 478m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Verkoopmanifestatie: donderdag 29 oktober van 18:00 tot 20:00 uur op het hoofdkantoor van Parteon, Marktstraat 52, 1521 DZ Wormerveer.

U kunt zicht inschrijven tot woensdag 4 november a.s. 12.00 uur

In deze tweede fase worden 24 woningen in karakteristieke jaren '30 of Oudhollandse architectuurstijl in verkoop gebracht.

In Wormervelden worden diverse woningtypes en 2 aansprekende architectuurstijlen aangeboden: de gewilde en kenmerkende jaren ’30 architectuurstijl en de Oudhollandse architectuurstijl, die zich kenmerkt met een individuele en klassieke uitstraling.

Bij Wormervelden staat kwaliteit voorop. Om te beginnen zijn er natuurlijk de algemene kwaliteiten waarnaar je op zoek bent in een nieuwbouwwoning; je wilt gebruiksgemak, optimale vrijheid bij de indeling van je huis en een duurzame, energiezuinige woning.

In fase 2 zijn er 2 woningtypes beschikbaar: de eengezinswoning type B (jaren ’30) en de royale eengezinswoning type C (Oudhollands). Deze woningen worden in meerdere varianten aangeboden zoals een tussenwoning, tussenwoning met top- of trapgevel en hoekwoning en hoekwoning met zijerker.

Wij kunnen je nieuwe huis in Wormer meteen compleet afgewerkt opleveren. Als jij dat wilt natuurlijk. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. En we zorgen dat je nieuwe huis wordt ingedeeld zoals jij dat wilt.

Extra service voor kopers Wormervelden: Tijdelijke huisvesting
Heeft u uw woning verkocht en bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting tot uw nieuwe woning opgeleverd wordt? Kopers wordt de mogelijkheid geboden, bij gebleken geschiktheid en beschikbaarheid, een vrije sector woning te huren. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wormervelden
Koopwoningen
24
Prijs
€ 192.005,- tot € 225.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wormerland.

Aanmelden