Zaandriehoek

Wormerland - Wormer
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Zaandriehoek is een nieuwe gebiedsontwikkeling in het hart van de gemeente Wormerland en aan de Zaan. De Zaandriehoek bevindt zich langs de Zaan en omringd met historische gebouwen. Het gebied wordt getypeerd door het landelijke en agrarische karakter van de polders en het industriƫle karakter van de Zaan. Deze kenmerken geven identiteit aan het gebied en zijn de uitgangspunten voor de gebiedsontwikkeling Zaandriehoek. De gebiedsontwikkeling zal voortbouwen op de aanwezige kwaliteiten waardoor de Zaandriehoek gaat bijdragen aan de aangename woon- en werkomgeving voor haar inwoners en bezoekers.

Plan

Projectontwikkelaars Dreef Beheer, Kondor Wessels Vastgoed, KondorWessels Projecten hebben afgelopen jaar de gronden van de Zaandriehoek verkregen en zijn een samenwerking aangegaan voor deze gebiedsontwikkeling. Zij hebben samen met AWG architecten een stedenbouwkundig plan gemaakt. Het woningaanbod bestaat uit circa 220 koop- en huurwoningen in het sociale, midden- en vrije sector segment. Ook is er ruimte voor een commerciƫle voorziening aan de Zaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zaandriehoek
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wormerland.

Aanmelden