Brokking aan de Zaan

Wormerland
Actueel aanbod

€ 335.840,- tot € 775.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 236m2
Kaveloppervlak
138 - 333m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tuinieren? Of kies je liever voor een mooi terras aan het water? Een ding is duidelijk: hier geniet je van het echte buitenleven.

Locatie: Wormerveer, nabij West Knollendam
De woningen komen nabij Westknollendam aan de Noorddijk te liggen. Uitkijkend over De Zaan en de Schaalsmeerpolder geniet je hier van een weids uitzicht.

Het Arsenaal
De architectuur van Het Arsenaal is geënt op de robuuste Zaanse industriële architectuur. Alle woningen in Het Arsenaal liggen aan het water. Net als veel industriële complexen in Zaanstad. Het Arsenaal bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, midden- en kopwoningen.

De Tuinen
De Tuinen zijn de groene tegenhanger van Het Arsenaal. De Tuinen worden in eigentijds Zaanse stijl gebouwd, geïnspireerd op de Zaanse houten schuren. De woningen liggen op ruime kavels en grenzen aan het water. Het zijn afwisselend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Buitenleven
Een eigen terras met aanlegsteiger aan het water. Vergezichten en een goed glas wijn.
Dit is het betere buitenleven! Hier heb je alle ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht en op zoek naar madeliefjes of kikkers. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Een plek uit de drukte maar toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Westknollendam is onlosmakelijk verbonden met watersport. Er zijn diverse jachthavens en zeilverenigingen. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je naar Akersloot, Alkmaar of Amsterdam.

Brokking aan de Zaan, meer info op www.brokkingaandezaan.nl
Royaal wonen aan het water!

* Aan de staande mastroute, boot aan de steiger
* Auto op eigen erf
* Binnen 10 minuten in de trein
* Binnen 5 minuten op de snelweg
* Binnen 10 minuten op de Ring A10

Dat is groots genieten!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brokking aan de Zaan
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
106 (waarvan 20 beschikbaar)
Prijs
€ 335.840,- tot € 775.840,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wormerland.

Aanmelden